18 juli 2011

Inte ta ut segern i förskott

Tog visst ut segern i förskott angående kläderna… Frågade om det var hans gamla byxor han hade på sig (tänkte att han kanske ville resa i bekvämare byxor) men det var de nya… *suck* För stora, både i midjan, längden och vidden. Och samma grå färg. Alla hans kläder är grå! Så jag ser ärligt talat ingen skillnad på det gamla och det nya. Vid ett tillfälle påpekade jag behovet av skärp efter att han böjt sig fram för att plocka upp något vilket erbjöd lite väl mycket insyn. Han sa då att att det inte alls behövdes.

Trots att jag sagt ett tag i förväg att den fårskinnsfordrade jackan skulle vara för varm dök han upp i den i alla fall. Då när vi pratade lät det som om han inte hade något alternativ förutom en skinnjacka (varför tog han inte den?), men idag berättade han om en annan jacka han hade, men att den var smutsig. Så tvätta den då? Varför ens ta med en jacka man inte kommer få användning för?

Fast en sak jag har kommit fram till att egentligen, om man bortser från kläder och vikt, så ser han ganska bra ut. Hans ansikte är fint (förutom tänderna) med regelbundna drag, långa ögonfransar och tjockt mörkt hår. Tyvärr känns det som om det inte är det första man lägger märke till och det är synd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar